Go to content

Vuokraamalla matkailuauton meiltä saat maksimaalisen liikkumisvapauden. Lomaasi ei ole sidottu erilaisiin varauksiin (hotelli, lentokoneet, junat jne.) tai reittiaikatauluun vaan voit muuttaa suunnitelmia lomasi aikana mielesi mukaan, vaikkapa sään perusteella.

Sinun ei myöskään tarvitse miettiä majoituspaikkasi sijaintia ja etäisyyttä nähtävyyksistä, laskettelurinteistä, hiekkarannoista, vaellusreiteistä, kalastuspaikoista tai muista aktiviteeteistä vaan voit majoittua niiden välittömässä läheisyydessä tai liikkua helposti matkailuautolla ja vielä siten, että kaikki tarvittava on aina mukanasi. Matkailuautolla reissaat kätevästi myös sukulaiskierrokset ilman epämukavia majoitusjärjestelyjä.

Matkailuautomme,  Bürstner Ixeo Time Edition 30 on kattavasti varusteltu. Se on kuin hotellisviitti varusteltuna ylellisillä erillissängyillä, jotka ovat yhdisteltävissä yhdeksi, isommaksi sängyksi(tarvittaessa täkit ja tyynyt liinavaatteineen varusteltuna) enintään 4 hengelle. Autostamme löytyy myös suihku- ja wc-tilat, tasokas keittiö, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni sekä televisio. Matkailuautossamme on runsaasti säilytystilaa, mm. iso takatalli. Lisäksi automme on varusteltu 4:n polkupyörän pyörätelineellä, joten voit ottaa omat polkupyörät mukaan lomallenne.

Säilytämme autoanne vuokrauksen ajan alueellamme.
Ajoneuvon kuljettamiseen tarvitset B kortin ja 21 v iän

Hintaan sisältyy 320 km / pv = 2240 km viikko, ylimenevät  km 0,30 €.